Bedrijfsyoga

Ook op de werkvloer kunnen de technieken van yoga en meditatie toegepast worden. Steeds meer bedrijven hebben de positieve effecten van yoga ondervonden. Werknemers die regelmatig yoga en meditatie beoefenen ervaren meer rust en helderheid en hebben meer energie en minder stress. Naast verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim draagt yoga op de werkvloer ook bij aan de tevredenheid van werknemers en dat komt weer ten goede aan de sfeer en het welzijn van uw organisatie.

Wakker Yoga biedt yogalessen op de werkplek en kan de tijden en de inhoud van de lessen geheel aan de behoeften van de organisatie aanpassen.

Sinds oktober 2012 verzorgt Wakker Yoga wekelijkse yogalessen voor de medewerkers van de gemeente Purmerend. De regelmatige beoefening van yoga op de werkplek helpt deelnemers beter te om te gaan met werkdruk en uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken hebben. Het brengt ontspanning, maar geeft ook energie om effectief te blijven werken.

Meer weten over bedrijfsyoga of een vrijblijvende offerte op maat aanvragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik hoor graag wat ik voor uw bedrijf kan betekenen.