Ralph Wakker

Ralph Wakker (1980), geboren en getogen in Purmerend, is een gediplomeerde Satyananda Yoga® docent. Hij heeft Wakker Yoga opgezet vanuit de visie om de hulpmiddelen van yoga en meditatie beschikbaar te maken voor iedereen die op zoek is naar gezondheid en ontspanning in deze snel veranderende wereld.

Ralph geeft holistische yogalessen, waarin bewustzijn een belangrijke rol speelt. Alle aspecten van de persoonlijkheid komen aan bod. Het uiteindelijke doel is het integreren van hoofd, hart en handen: Denken, voelen en handelen zijn met elkaar verbonden.

Vanaf 2004 beoefent Ralph dagelijks yoga. In 2009 heeft hij Yogic Studies (een hoog aangeschreven tweejarige beroepsopleiding van ca. 1700 uur) afgerond bij de Academy of Yoga Science in Australië. Hij heeft yoga als levenswijze ervaren in ashrams in Australië en Nieuw Zeeland, waar hij les kreeg van zeer ervaren westerse yogadocenten.

Later heeft Ralph op een verscheidenheid aan plekken en in verschillende omgevingen les gegeven in Australië, Nieuw Zeeland en Portugal. Yoga heeft zijn leven op alle vlakken veranderd en hij wil graag zijn kennis en ervaring van yoga met anderen delen.

Wat terug zal komen in de lessen is Ralphs praktische benadering, enthousiasme en zorgzame, rustgevende karakter. Hij is gepassioneerd om mensen bewust te maken van de diverse aspecten van yoga en in het bijzonder het aanreiken van hulpmiddelen om yoga in het dagelijks leven toe te passen.

Wakker Yoga biedt ook 1-op-1 lessen in Purmerend en omgeving. Tijd en locatie kunnen in overleg bepaald worden. Daarnaast is Ralph beschikbaar voor Astrologische consulten.